Mashed Potato Salad
Product Informatie
Omschrijving van het recept: een heel aparte salade die vaak met pasen geserveert word.
Aantal personen : 6
Bereidingstijd : 20-30 minuten
Benodigde ingrdienten :
5 rode aardappels(redstar)
5 gele aardappelen(berber)
2eetlepels boter
zout en peper naar smaak
125 mililiter mayonaise
125 mililiter zachte mosterd
125 mililiter zure room
1 stengel bleekselderij fijn gehakt
1 rode ui fijn gehakt
2 zoet zure augurken fijn gehakt
1 groene paprika fijn gehakt
De bereiding :
Snijd de aardappelen in blokken(je kunt ze schillen als je wilt maar het hoeft niet.)
Doe de aardappelen in de kookpan en doe er zoveel water bij dat ze net onder staan.
Kook ze in +/- 20-25 minuten gaar.
Giet de aardappelen af en doe ze in een grote kom.
Stamp ze tot puree met de boter en peper en zout en meng de mayonaise,mosterd en zure room door de puree.
Voeg nu de bleekselderij,ui,augurk en groene paprika toe en meng het er voorzichtig doorheen.
Serveer warm of op kamer temperatuur.
Warm geserveerd erg lekker met gebraden ham of gegrilde kip