In Mosterd en Dille gemarineerde Rauwe Forel
Product Informatie
Omschrijving: Een zomers gerecht,heel apart.
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten+een nacht marineren
Ingredienten:
4 hele forellen
zout
vers gemalen zwarte peper
sap ven 1 citroen
250 mililiter droge witte wijn
2 eetlepels grove mosterd
4 takjes dille fijn gehakt.
De bereiding:
Ontvel en ontgraat de vissen en snijd elk in 2
filets.Droog de filets af met keuken papier.
Neem een schaal waar de vis mooi naast el-
kaar in kan liggen.Strooi er zout en peper over.
Roer het citroesap,de wijn,mosterd en dille
goed door elkaar.Schenk de marinade over
de vis en dek de schaal af.Laat een nacht in de
koelkast marineren.Af en toe de filets even
omdraaien.Haal de vis uit de marinade en snijd
de filets in stukjes van +/- 1 cm breed.
Serveer met mini krieltjes plakjes komkommer
en tomaat en veel mayonaise.