Eggs Benedict
Product Informatie
Omschrijving van het recept :Bekent recept maar dan op zijn Iers.
Aantal personen :4
Bereidingstijd : 25 minuten
Benodigde ingredienten :
4 dikke plakken gekookte ham
4 eieren
4 muffins of dikke sneden brood.
VOOR DE HOLLANDAISE SAUS :
3 eigelen
2 theelepels citroensap
125 g boter
De bereiding :
Wikkel de plakken ham in de folie en warm ze zachtjes op in de oven.
Houd warm.Breng in de grote pan water net tegen de kook aan
en pocheer de eieren.
Zet warm weg.Rooster de muffins en houd ze warm.
Doe de eigelen en het citroensap in de keukenmachine.
Laat draaien tot het mengsel er romig uitziet.
Smelt de boter in de pan tot het begint te borrelen, laat de machine
draaien en giet langzaam de boter bij het eimengsel.
Pak 4 borden, leg op ieder bord eerst een muffin,dan de ham en
daarop het ei.
Lepel de saus over het geheel,en serveer meteen.