Zoeken naar:
Product categorie: /Kleine Hapjes en Voorgerechten

Kippenlever Pate

Kippenlever Pate

Product Informatie

Omschrijvig : Eenvoudig maar lekker

Aantal personen : 6

Bereidingstijd : 15 minuten + 2 uur koelen

Ingredienten :

1 eetlepel boter
1 teen knoflook ffijngehakt
1 eetlepel fijngehakte ui
85 gram kippenlevers
1 1/2 eetlepel droge sherry
60 gram verse roomkaas los geroerd
tabasco naar smaak
zout en peper naar smaak

De bereiding:

Verhit de boter boven matig vuur.Doe de knoflook,ui en kippenlevers in de pan.Zet het vuur laag en laat de levertjes 10 minuten zachtjes bakken,ze zijn dan niet meer roze.Doe het kippenlever mengsel in de kom van de keukenmachine samen met de sherry,verse kaas,tabasco,zout en peper.Laat de machine draaien tot er een glad en romig mengsel ontstaan is.Doe de pate in een mooie kom en laat 2 uur in de koelkast staan om de smaken in te laten trekken.

Serveer met verschillende toastjes of dunne plakjes stokbrood.
 

 


Vorige pagina


Mailing Lijst
Voeg je toe aan onze mailinglist hieronder:
E-mail:

© SylVic.nl 2005/06/07/08/09 Powerd By SylVic Design.

Gesponserd door Koelcel-onderdelen, eenvoudig deurrubbers voor koeling en vriezers online bestellen en zelf monteren